Diensten MB Motorsport.


 

       

     

 

                                                            


Ervaring.

 

Dankzij de jarenlange ervaring, in het ontwikkelen en prepareren van diverse typen race-auto’s, in nationale en internationale raceklassen, heeft MB Motorsport, een enorme kennis opgebouwd, op het gebied van wegligging, aandrijving, remmen, motoren en motorelektronica. MB Motorsport biedt autosport deelnemers, een compleet faciliteitenpakket, variërend van het zelfstandig ontwikkelen, opbouwen en prepareren van de race-auto’s, tot en met het opzetten en uitwerken van testprogramma’s, en het verlenen van technical support,tijdens nationale en internationale evenementen, op iedere gewenste locatie.
Dat de werkwijze en kwaliteit, van MB Motorsport wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de succesvolle internationale klantenkring, met klanten uit Nederland, Belgie, Luxumburg en Duitsland.

 Race Car enginering.


MB Motorsport, beschikt over de faciliteiten en de expertise, om Uw auto, te transformeren, naar een ‘winning’ race-uitvoering, voor zowel sprintrace-competitie, als endurance-racing. Bij de ontwikkeling van racemotoren, versnellingsbakken, aandrijflijnen, suspension en remsystemen,is voor MB Motorsport uitsluitend, het beste goed genoeg. Hiertoe onderhoudt het bedrijf, nauwe contacten met de meest toonaangevende fabrikanten en toeleveranciers.

 


  
Race Car Preparation.


Naast de (door)ontwikkeling en opbouw van race-auto’s, is MB Motorsport, gespecialiseerd in het rebuilden, onderhouden en prepareren van Uw race-auto, vóór en tijdens het raceseizoen. Inclusief het rebuilden en prepareren van race-motoren en –versnellingsbakken en een complete suspension-service. 
Of U nu de autosport in competitie verband beoefent, of als gentleman-racer incidenteel een trackday bezoekt, bij MB Motorsport, bent U, aan het juiste adres, voor professionele preparatie van uw race-auto, en voor technische ondersteuning met de allergrootste inzet. Kleinschalig (trackday-deelname) of grootschalig (het ‘runnen’ van een compleet raceteam op het hoogste niveau), voor MB Motorsport, geldt in alle gevallen, perfectie tot in het kleinste detail. Bij iedere race cup, draait het om tienden van seconden. MB Motorsport, ziet het als een uitdaging en als één van haar specialiteiten, om vanzelfsprekend, binnen de grenzen van de strenge technische reglementen , Uw race-auto zo scherp en competitief mogelijk te prepareren.

 


 

 

 

                                                         copy rights MB Motorsport B.V.